Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «صابر قادری» روز دوشنبه در جریان بازدید فرماندار شهرستان جوانرود از روستای «کلی» با تقدیر از خدمات مسئولان افزود: امروز شاهد برخورداری مردم از نیازهای اساسی و توسعه زیرساخت ها و عمران در روستا هستیم.

وی اظهار کرد: روستای «کلی»، آب، برق  و گاز دارد اما باتوجه به اینکه این روستا در انتهای خط انتقال آب قرار دارد با کم آبی و افت فشارآب مواجه است که از مسئولان انتظار داریم برای تقویت شبکه آبرسانی اقدام مناسبی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ایجاد اشتغال، دفع فاضلاب و آب‌های سطحی و احداث بوستان کودک از دیگر نیازهای این روستا است.

امام جمعه روستای صفی‌آباد نیز با تقدیر از خدمات نظام و دولت گفت: در سایه الطاف نظام جمهوری اسلامی خدمات شایسته ای در تمام روستاها خصوصا روستای «صفی آباد» انجام گرفته اما به علت عمق محرومیت منطقه مردم همچنان با مشکلات متعددی مواجه هستند.

مُلا «ناصر رحیمی» با اشاره به افزایش رشد ناهمگون جمعیت روستای صفی آباد، گفت: این روستا به علت نزدیکی به شهر جوانرود به صورت ناهمگون با رشد سریع جمعیت همراه شده که تمام مسائل مختلف فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی را نیز تحت تاثیر قرار داده است و اگر برای آن چاره اندیشی نشود در آینده با مشکلات عدیده ای روبرو خواهد بود.

وی نبود قبرستان، کمبود آب شرب، توسعه مخزن آب با توجه به افزایش روز به روز جمعیت، تامین مسکن برای زوج های جوان و تعریض جاده بیاشوش به جوانرود که از مرکز روستا می گذرد را از دیگر مشکلات روستای صفی آباد اعلام کرد.

فرماندار جوانرود نیز در جمع مردم روستاهای بخش مرکزی این شهرستان گفت: عزم مسئولان برای حل مشکلات روستائیان و مطالبات مردم جزم و در این زمینه اقدامات خوبی در حوزه آب و بنیاد مسکن انجام شده است.

«سعدی نقشبندی» به بازدیدهای مسئولان از سطح روستاها و دیدار چهره به چهره با مردم اشاره کرد و افزود: در این بازدیدها که با هدف آشنایی با امامان جمعه، معتمدین محلی و سایر اقشار مختلف مردم و ارزیابی خدمات رسانی دستگاه‌های اجرایی در ایجاد زیرساخت های روستایی انجام می گیرد، مهمترین مسایل و مشکلات روستائیان شناسایی و با اولویت در دستور کار مسئولان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه یکی از اساسی ترین مشکل روستا آب شرب است، گفت: در حال حاضر در حوزه آب ۱۱ پروژه با اعتبار ۲۵ میلیارد و ۱۴۸ میلیون تومان با ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

رییس بنیاد مسکن شهرستان جوانرود نیز گفت: ۵۷ درصد روستاهای این شهرستان از اجرای طرح هادی برخودار هستند.

«سلیمان مرادی» افزود: عملیات اجرای طرح هادی در پنج روستای شهرستان جوانرود با اعتبار ۹ میلیارد تومان نیز به اتمام رسیده یا در حال اجراست.

شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.

برچسب‌ها طرح های عمرانی دولت بنیاد مسکن کرمانشاه جوانرود جمهوری اسلامی آب آشامیدنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های عمرانی دولت بنیاد مسکن طرح های عمرانی دولت بنیاد مسکن کرمانشاه جوانرود جمهوری اسلامی آب آشامیدنی شهرستان جوانرود صفی آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۳۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ نجفی در خصوص وضعیت آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان طارم، گفت: از لحاظ جمعیتی ۹۶ درصد راه‌های روستایی طارم دارای آسفالت هستند و به لحاظ طول راه نیز در شهرستان طارم ۶۵ درصد راه‌ها آسفالت شده و ۳۵ درصد از راه‌های شهرستان خاکی هستند.

وی افزود: راه‌های روستایی فاقد آسفالت، روستا‌هایی با جمعیت زیر بیست خانوار هستند و پروژه‌های روستا‌های بالای بیست خانوار مربوط به روستا‌های زرنی با ۷ کیلومتر، تازه‌کند با ۸ کیلومتر، روستای سرخ‌آباد به طول ۱۳.۵ کیلومتر و مسیر نوکیان به ماسوله است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای طارم ادامه داد: پروژه مسیر‌های نام برده فعال هستند و به دلیل کمبود اعتبار، با کندی پیش می‌روند و با تامین اعتبار تکمیل خواهند شد.

نجفی گفت: در شهرستان طارم آسفالت برخی از روستا‌های بالای بیست خانوار همچون هندی‌کندی، گوهر، ارشت و رزه‌بند _ قاضی‌بلاغی آسفالتی با عمر بالای بیست و پنج سال دارند که درصورت تامین اعتبار روکش مجدد خواهند شد.

دیگر خبرها

  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • محور اصلی کار بنده توجه به اشتغال و کسب و کار است
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان